Barion Pixel
Skip to main content
A kosár üres

Barion logó

Gyerekrajz pályázat

Beküldési határidő: 2023. december 30

RAJZOLJ A MESÉRŐL! avagy ILLUSZTRÁTORT KERESÜNK.Nemzetközi gyerekrajz pályázat | 2023. december 30.

Pályázatok beküldési határideje: 2023. december 30.

Az AMTAK Kiadó nemzetközi rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákok (6-14 évesek) számára mesékhez kapcsolódó színes rajzok beküldésére.A pályázat célja: tehetséges gyerekművészek felfedezése, nemzetközi kapcsolatok létesítése, illetve esetlegesen illusztrátor keresése kiadónk számára gyerekkönyvekhez.

Nevezési feltétel: fejenként 1 vagy több, de maximum 5 pályamű. A rajzok kapcsolódhatnak ugyanazon vagy más-más mesékhez is. A pályázók a rajzok beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kiadó műveiket bármilyen formában, honorárium nélkül publikálja.

Pályázás módja: A pályázáshoz előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációs lapot letölthetik itt: www.amtak.hu. Pályázatok menüből. A nevezési díj 5000 HUF/pályázó. A befizetést erre a számlára kérjük átutalni: IBAN:HU44 1170 4007 2023 9576 0000 0000,  BIC(SWIFT) kód: OTPVHUHB, Bank OTP Bank, Bank adress: H-1041 Budapest Erzsébet utca 50. Hungary, (Hazai pályázóknak: 11704007-20239576), számlatulajdonos: AMTAK Bt, megjegyzésbe a Rajzpályázat jelszót és a pályázó nevét kérjük beírni. A regisztráció sikerességéről e-mailt küldünk. A regisztrációs lap megküldésével egyidőben kérjük a befizetést igazoló bizonylat megküldését. A regisztrációs lapot és a befizetést igazoló bizonylatot erre a címre küldjék vissza: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A regisztráció határideje: 2023. december 10. A sikeres regisztrációról e-mailt küldünk.

A színes rajzokat egyenként, A4-es álló méretben, pdf formátumban kell beküldeni elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Kérjük mellékletben a pályázó nevét, országát, iskoláját és osztályát, valamint az illusztrált mese címét feltüntetni. Az adatok feltűntetésének nyelve a pályázó anyanyelve.

A pályázat eredményéről e-mailt küldünk.


Pályadíj: A pályadíj 2x263 EUR, (Hazai pályázóknak: 2x100.000 HUF). Ezen felül minden sikeres pályaművet publikálunk a Kiadónk által szerkesztett színes albumban, amelyet a nyertes pályázóknak ingyen megküldünk 5-5 példányban, s a legsikeresebb pályázóval/pályázókkal munkatársi kapcsolat is lehetséges.

Elbírálás: A rajzokat háromtagú szakértő zsűri bírálja el, korcsoportonként. A zsűri elnöke Varsányi Ferenc Emmy- és Balázs Béla-díjas animációs filmrendező, kiadónk grafikusa.

Beküldési határidő: 2023. 12. 30.

Eredményhirdetés: www.amtak.hu honlapunkon és e-mailben 2024. 02. 28-ig.


Nevezési lap letöltése